INDSTILLINGER & SERVICES
Indtastning af ord med forudsigelig tekst
INDSTILLINGER & SERVICES

Indtastning af ord med forudsigelig tekst

Skærmtastaturet har forudsigelig tekst, som hjælper dig med at skrive hurtigt og præcist. Forudsigelig tekstindtastning aktiveres som standard, og ordforslag vises, mens du taster.

Sådan indtastes et ord i forudsigelig tilstand:

• Hvis du ser det ord, du ønsker, fremhævet med grønt eller orange, trykker du på mellemrumstangenten for at indsætte ordet i teksten.
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, vist blandt forslagene, før du er færdig med at indtaste hele ordet, skal du trykke på ordet for at indsætte det i teksten.
  • Hvis der vises en pil til højre for forslagslisten, skal du trykke på pilen for at se flere forslag.

Tilføjelse af et ord til ordbogen for forudsigelig tekst

Din telefon leveres med en liste over ord, som den refererer til ved forudsigelige tekstforslag. Nogle gnge skal du måske tilføje et ord til ordbogen over forudsigelig tekst, f.eks. et navn eller et specielt teknisk ord.

Under indtastningen af tekst med QWERTY-tastaturlayoutet tilføjes et foreslået ord, som du har trykket på i forslagslisten, automatisk til ordbogen for forudsigelig tekst, hvis det ikke allerede var i ordbogen.

Du kan også tilføje et ord til listen manuelt:

1. Tryk på på skærmtastaturet.
  2. Tryk på Brugerordbog.
  3. Tryk på Tilføj nyt.
  4. Indtast det ord, du vil tilføje, og tryk så på OK.

Redigering eller sletning af et ord i brugerordbogen

Du kan redigere eller fjerne ord, som du tidligere tilføjede til ordbogen over forudsigelig tekst.

1. Tryk på på skærmtastaturet.
  2. Tryk på Brugerordbog.
    • Rediger et ord ved at trykke på selve ordet.
    • Slet et ord ved at trykke på ikonet X til højre for ordet.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire