Ændring af baggrunden

Personalisering af din startskærms tapet med dit bedste billede er en hurtig og nem måde at ændre fornemmelsen af din telefon på og give den et frisk udseende. Gennemse samlingen af tapeter, der findes på telefonen, eller vælg mellem billeder, som du har taget med kameraet. Du kan også ændre din startskærm, så den bruger et animeret tapet.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Baggrund.
  2. Gør et af følgende:
    • Tryk på Direke tapeter for at vælge mellem forudindstillede animerede tapeter.
    • Tryk på Mine billeder for at vælge et billede, som du har taget med kameraet eller kopieret til lagerkortet. Beskær billedet, og tryk så på Gem.
    • Vælg mellem forudindstillede tapeter.
Når du har ændret baggrunden, kan du gemmen den til den aktuelle scene, eller gemme den som en ny scene. Se under Personalisering af telefonen med scener for at finde ud af hvordan.