Ændring af ringetonen

Vælg mellem de tilgængelige ringetoner på telefonen. Du kan også hente eller kopiere en ringetone eller sang til telefonens lagerkort og bruge den som ringetone. Find ud af, hvordan du kopierer filer til lagerkortet ved at se under Kopiering af filer til og fra lagerkortet.

1. Fra startskærmen trykker du på MENU og trykker på Indstillinger.
  2. Tryk på Personaliser > Standardringetone.
  3. Tryk på den ringetone, du vil bruge. Ringetonen afspilles kortvarigt, efter den er valgt.
  4. Tryk på OK.