SÅDAN KOMMER DU I GANG
Kopiering af filer til og fra lagerkortet
SÅDAN KOMMER DU I GANG

Kopiering af filer til og fra lagerkortet

1. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. Når skærmen Tilslut til PC vises på telefonen, skal du trykke på Diskdrev og så på Udført. På computeren registreres den tilsluttede telefon som en flytbar disk.
  3. Naviger til den flytbare disk, og åbn den.
  4. Gør et af følgende:
    • Kopier filerne fra computeren til telefonens lagerkorts rodmappe.
    • Kopier filerne fra telefonens lagerkort til en mappe på computeren eller computerens skrivebord.
  5. Når kopieringen af færdig, skal du afbryde den flytbare disk (dvs. den tilsluttede telefon) som krævet af computerens operativsystem, så du sikkert kan fjerne telefonen.
  6. Gør et af følgende:
    • Afbryd telefonen fra computeren.
    • Hvis du vil bevare telefonforbindelsen til computeren, men ønsker, at telefonen får adgang til lagerkortet, skal du åbne meddelelsespanelet, trykke på Diskdrev, vælg en anden mulighed end Diskdrev og så trykke på Udført.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire