Undersøge oplysninger om telefonen

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefon.
  3. Vælg en af følgende muligheder:
    Opdateringer af systemsoftware Aktiver eller deaktiver den automatisk kontrolfunktion for softwareopdateringer for telefonen. Du kan også trykke på Kontroller nu for manuelt at søge efter softwareopdateringer.
    Netværk Kontroller oplysningerne om din mobiludbyder og status for dennes tjenester.
    Telefonidentitet Kontroller oplysninger om telefonen og det SIM-kort, du bruger.
    Batteri Kontroller oplysninger om batteriet, f.eks. aktuelt batteriniveau, status, og hvilke programmer, der bruger batteriet.
    Hardwareoplysninger Kontroller Wi-Fi-, MAC- og Bluetooth-adresser.
    Softwareoplysninger Kontroller version og andre oplysninger om den Android-platform, der bruges af telefonen. Du kan også undersøge versionen af webbrowseren.
    Juridiske oplysninger Læs juridiske oplysninger fra HTC og Google, samt licenser, der bruges af telefonen.