PROGRAMMER & FUNKTIONER
Afsendelse af dine billeder og videoer
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Afsendelse af dine billeder og videoer

Send billeder og videoer via e-mail eller MMS, eller til en anden telefon eller din computer med BlueTooth.

Afsendelse af billeder eller videoer via e-mail

Du kan sende flere billeder, videoer eller begge dele i en e-mail-meddelelse. De tilføjes som filvedhæftninger i din e-mail.
  1. På startskærmen trykker du på > Gallery.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Gmail eller E-mail.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
  5. Opret meddelelsen og tryk på Send.
Bemærk: Hvis du valgte E-mail, og du har flere e-mail-konti, bruges standard e-mail-kontoen.

Afsendelse af et billede eller en video via MMS

1. På startskærmen trykker du på > Gallery.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Meddelelser.
  4. Tryk på det billede eller den video, du vil sende. Billedet eller videoen tilføjes automatisk til MMS-meddelelsen.
  5. Hvis du vil tilføje flere billeder til din diasshowvedhæftning, skal du trykke på Tilføj dias og så trykke på Indsæt billede.
  6. Opret meddelelsen og tryk på Send.

Afsendelse af billeder eller videoer via Bluetooth

Du kan vælge flere billeder, videoer eller begge dele og sende dem til en anden persons telefon eller computer via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på > Gallery.
  2. Tryk på et album, der indeholder de billeder eller videoer, du vil dele.
  3. Tryk på , og tryk så på Bluetooth.
  4. Vælg de billeder eller videoer, som du vil dele, og tryk på Næste.
I de næste par trin bliver du bedt om at aktivere Bluetooth på telefonen og oprette forbindelse til den modtagende Bluetooth-enhed, så filerne kan sendes.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z