INDSTILLINGER & SERVICES
Installation af et program fra computeren til telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Installation af et program fra computeren til telefonen

Hvis du har programfiler (*.apk) på computeren, kan du bruge HTC Sync til at installere dem på telefonen. Vi anbefaler på det kraftigste, at du kun installerer programmer, som du stoler på.
Bemærk: Inden du starter skal du sørge for, at telefonen er indstillet til at tillade, at programmer fra computeren kan installeres på telefonen. Det gør du ved at trykke på MENU på startskærmen, trykke på Indstillinger > Programmer og så markere afkrydsningsfeltet Ukendte kilder.
  1. På enhedspanelet klikker du på Oversigt.
  2. Klik på Programinstallation.
  3. Gennemse for at finde programfilen på computeren, og klik på Åbn. Installationsprocessen starter på telefonen.
  4. Kontroller telefonens skærm for at se, om der er yderligere vejledninger til færdiggørelse af installationen.
  5. Når installationen er færdig, trykker du på Afbryd.
  6. Fjern telefonen på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z