INDSTILLINGER & SERVICES
Synkronisering af telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Synkronisering af telefonen

Kontroller linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu for den forventede filstørrelse af nye emner på telefonen, der skal synkroniseres.
Bemærk: Hvis der ikke er tilstrækkeligt med ledig plads på lagerkortet, vises et advarselsikon og du vil ikke kunne synkronisere.
  1. Efter valg og tilpasning af kategorierne, du vil synkronisere, klikker du på Synk. nu.
  2. Når synkroniseringen er færdig, trykker du på Afbryd.
  3. Fjern telefonen på sikker vis, som krævet af computerens operativsystem.
Næste gang, du tilslutter telefonen til computeren, begynder synkroniseringen automatisk baseret på dine synkroniseringsindstillinger.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z