Valgmuligheder for synkronisering af Locations

Før du tager på rejse til en anden by eller et andet land, kan du hente de kort, du skal bruge på HTC Sync til computeren og så synkronisere dem med telefonen. Du kan ud over forskellige kort også købe licenser til andre nyttige data, f.eks. kørsels- og gangnavigation, advarsler fra sikkerhedskamera og andet.
  1. På enhedspanelet klikker du på Locations, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Locations betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg og hent kort og yderligere kortfunktioner.
  3. Når du har hentet emner til computeren, kan du se disse emner i indholdslisten for Locations. Du kan så vælge, om du vil synkronisere alle kort og licenser eller bare de emner, du vælger.

Hentning af kort, eller køb af tjenester

Du kan hente kort gratis eller købe premiumtjenester, f.eks. navigation, sikkerhedskameraer og sving-for-sving-vejledninger.
  1. Klik på Locations på enhedspanelet, og klik på knappen Til.
  2. Klik på Hent flere kort og licenser.
  3. I venstre side af vinduet Navigation store skal du klikke på typen af indhold, du vil hente, og derefter vælge et land.
  4. Under sektionen Yderligere kortfunktioner kan du vælge en eller flere navigeringsprodukter, du vil downloade eller købe. Når du køber navigeringsprodukter, bør du også overveje licensens varighed for brugen af det downloadede indhold.
  5. Klik på Tilføj til indkøbsvogn .

Se vores produkter eller licenser

1. Klik på Tilføj til indkøbsvogn ved siden af Navigation butik for at vise indkøbsvognen
  2. Gennemse de emner, du har valgt, og den samlede købspris.
  3. Klik på Betal.
  4. Indtast din e-mail-adresse og dine faktureringsoplysninger (hvis du valgte et premium navigeringsprodukt).
  5. Tag den tid, du behøver, til at gennemse aftalen, og klik derefter på Jeg accepterer vilkårene og aftalen for at fortsætte.
  6. Klik på Gennemse indkøb for at se en liste over de valgte emner, din e-mail-adresse og de opgivne faktureringsoplysninger.
  7. Når alt er rigtigt, klikker du på Bekræft og download Status for hentningen af dine valgte kort vises i enhedspanelet.
Relaterede emner