Valgmuligheder for synkronisering af Bogmærker

Synkroniser webbrowserens bogmærker mellem telefonen og computeren.
Vigtigt: Hvis du bruger Google Chrome eller Firefox internetbrowser og har valgt den til at synkronisere med telefonen, skal du sørge for at lukke alle browservinduer, før du begynder synkroniseringen.
  1. Med din favoritbrowser opretter du en favoritmappe kaldet HTC bookmarks. Sørg for, at du gemmer dine favoritbogmærker i denne mappe, så du kan synkronisere dem med telefonen.
  2. På HTC Sync's enhedspanel, klik på Bogmærker og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Bogmærker betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  3. Vælg den webbrowser, der gemmer bogmærkerne for at synkronisere dem med telefonen.
Bemærk: Når der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, vil HTC Sync bevare oplysningerne fra computeren.