Valgmuligheder for synkronisering af Personer

Synkroniser telefonens kontaktpersoner med Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows kontakter.

Hvis du har kontakter, der skal synkroniseres fra dit SIM-kort, skal du først importere dem til telefonens lager.

1. Klik på Personer på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Personer betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere dine kontakter med.
  3. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Det er kun de kontaktfelter, der understøttes på telefonen, der synkroniseres.