Valgmuligheder for synkronisering af Kalender

Din telefon kan synkronisere aftaler og begivenheder med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows Kalender.
  1. Klik på Kalender på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kalender betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder med.
  3. Vælg hvorfra, du vil starte synkroniseringen af dine kalenderbegivenheder.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Det er kun de kalenderfelter, der understøttes på telefonen, der synkroniseres.