Visning og lagring af en vedhæftning fra en multimediemeddelelse

Visning og lagring af en vedhæftning fra en multimediemeddelelse

Hvis du er bekymret over størrelsen af dine data-downloads, kan du kontrollere multimediemeddelelsens størrelse, før du henter den.
Bemærk: Når Automatisk hentning under MMS-indstillinger er deaktiveret, hentes kun overskriften på meddelelsen. Hent hele meddelelsen ved at trykke på knappen Downloads i højre side af meddelelsen.
  • Hvis der er en medievedhæftning, f.eks. et billede eller en video i en modtaget meddelelse, skal du trykke på den for at se indholdet.
  • Hvis vedhæftningen er en kontakt (vCard), skal du trykke på det for at se kontaktens oplysninger og så trykke på Gem for at tilføje det til dine kontakter.
  • Hvis vedhæftningen er en aftale eller begivenhed (vCalendar), skal du trykke på den for at vælge den kalender, hvor du vil gemme den, og derefter trykke på Importer.
  • Gem vedhæftningen på hukommelseskortet ved at trykke og holde på multimediemeddelelsen og derefter vælge at gemme vedhæftningen i valgmenuen.