KOMMUNIKATION
Sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner på hukommelseskortet
KOMMUNIKATION

Sikkerhedskopiere dine kontaktpersoner på hukommelseskortet

1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Importer/Eksporter > Eksporter til SD-kort.
  3. Vælg en konto eller kontaktpersonertypen, der skal eksporteres, og tryk så på OK.

Import af kontaktpersoner fra hukommelseskortet

Du kan kun importere kontaktpersoner, der blev eksporteret til lagerkortet ved hjælp af funktionen Eksporter til SD-kort på telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på > Personer.
  2. Tryk på MENU, og tryk så på Importer/Eksporter > Importer fra SD-kort.
  3. Hvis du har en Google- eller Exchange ActiveSync-konto konfigureret på telefonen, skal du trykke på typen for de importerede kontaktpersoner.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z