KOMMUNIKATION
Måder at få kontakter på telefonen
KOMMUNIKATION

Måder at få kontakter på telefonen

Der er flere måder, du kan føje kontakter til telefonen. Du kan synkronisere din telefon med kontaktpersoner fra din Google-konto, computer, Facebook og andet.
Gmail Google-kontakter importeres til telefonen, når du logger ind på din Google-konto. Du kan også oprette flere Google-kontakter lige fra telefonen.
Facebook Log på din Facebook-konto via Facebook for HTC Sense for at importere dine Facebook-venners kontaktpersonoplysninger.
Telefonkontaktpersoner Du kan vælge at oprette og gemme kontaktpersoner i telefonens hukommelse eller overføre eksisterende fra din gamle telefon.
SIM-kort Kopier alle dine SIM-kontaktpersoner til telefonen.
Microsoft Exchange ActiveSync Din telefon synkroniserer dine kontaktpersoner fra arbejdet via Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbejdspladsen.
Kontaktperson på computeren Brug HTC Sync til at synkronisere telefonen med din computers Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows kontaktpersoner.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z