Opkaldstjenester

Telefonen kan oprette forbindelse direkte til mobiltelefonens netværk og give dig mulighed for at opnå adgang til og ændre indstillingerne for enhedens forskellige telefontjenester. Opkaldstjenester kan omfatter viderestilling, opkald i venteposition, voicemail og andet. Kontakt din mobiludbyder for at få mere at vide om tilgængeligheden af opkaldstjenester på telefonen.
Åbn opkaldstjenester ved at trykke på MENU fra startskærmen og så trykke på Indstillinger > Ring op.
Faste opkaldsnumre Begræns udgående opkald til et bestemt antal numre. For at aktivere denne funktion, skal du kende dit SIM-korts PIN2-kode.
Voicemail-tjeneste Viser den aktuelle voicemail-tjenester, der bruges.
Indstillinger for talebesked Specificer et andet voicemail-nummer bortset fra voicemail-nummeret på dit SIM-kort.
Ryd talebesked om personbesked Hvis du får en meddelelse om en ny talebesked, kan du rydde meddelelsen med denne valgmulighed.
Telefonindstillinger Rediger meddelelsen om opkaldsafvisning, og vælg, om du vil åbne meddelelses-editoren, når du afviser et opkald med en meddelelse, og vælg, om du vil tillade automatisk lagring af et ukendt kontaktpersonnummer, når et opkald til det nummer afsluttes.
CB Aktiver eller deaktiver modtagelse af mobil-broadcast fra din tjenesteudbyder.
Indstillinger for CB Konfigurer kanaler og sprog for mobil-broadcast.
Viderestilling af opkald Vælg, hvordan du vil have, at telefonen håndterer optagne, ubesvarede og unåelige opkald. Du kan også angive viderestillingsvalg for alle indkommende opkald.
Indstillinger for opkaldsspærring Vælg, om du vil blokere forskellige kategorier af indkommende og udgående opkald.
Yderligere opkaldsindst Aktiver eller deaktiver operatørtjenester, f.eks. opkalder-ID og banke på.