KOMMUNIKATION
Konfiguration af et konferenceopkald
KOMMUNIKATION

Konfiguration af et konferenceopkald

Konferencekald med venner, familie eller kollegaer er nemt. Foretag det første opkald (eller accepter et), og ring til hver efterfølgende for at føje det til konferencen.
Vigtigt: Sørg for, at dit SIM-kort er aktiveret med konferenceopkaldstjeneste. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
  1. Foretag et opkald til den første deltager i konferenceopkaldet.
  2. Når du har forbindelse, skal du trykke på MENU, så på Tilføj opkald og så ringe til den anden deltagers nummer. Den første deltager venter, når du ringer til den anden deltager.
  3. Når der er forbindelse til den anden deltager, trykker du på flet .
  4. Hvis du vil tilføje endnu en deltager til konferenceopkaldet, skal du trykke på på konferenceopkaldsskærmen og så ringe til nummeret på den kontaktperson, du vil invitere til konferenceopkaldet.
  5. Når der er forbindelse, skal du trykke på for at føje deltageren til konferenceopkaldet.
  6. Når du vil tale privat med en person i konferenceopkaldet, skal du trykke på og så vælge Privat opkald i valgmenuen.
  7. Når du er færdig, trykker du på Afslut opk..

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z