KOMMUNIKATION
Foretage et nødopkald
KOMMUNIKATION

Foretage et nødopkald

Du kan foretage nødopkald fra telefonen, selv om du ikke har SIM-kortet installeret eller dit SIM-kort er blokeret.

1. På startskærmen trykker du på Telefon.
  2. Indtast det internationale nødnummer for din lokalitet (f.eks. 000) og tryk på Ring op.
    Bemærk: Der er muligvis inkluderet yderligere nødopkaldsnumre på dit SIM-kort. Kontakt din mobiludbyder for at få flere oplysninger.
Hvis du har aktiveret, men glemt, din adgangskode til den låste skærm, låsemønstret og/eller SIM-låsen, kan du stadig foretage nødopkald ved at trykke på Nødopkald på skærmen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z