Forskellige måder at udføre opkald på

Ud over at foretage opkald fra telefonens opkaldsskærm, kan du trykke på et nummer i en tekstmeddelelse eller e-mail for at foretage opkald, eller trykke på et enkelt nummer på opkaldsskærmen for at foretage et hurtigt opkald til en kontaktperson.
Bemærk: De fleste SIM-kort har en pinkode (personligt identifikationsnummer), som angives af udbyderen af trådløs tjeneste. Hvis du bedes om en pinkode, skal du indtaste den og trykke på OK.

Hvis du indtaster den forkerte pinkode tre gange, bliver dit SIM-kort blokeret. Ingen problem. Kontakt din udbyder af mobiltelefoni, og bed om PUK (PIN Unblocking Key).