Ændre baggrunden

Personalisering af baggrunden med dit bedste billede er en hurtig og nem måde at ændre fornemmelsen af din telefon på og give den et frisk udseende. Gennemse samlingen af baggrunde, der findes på telefonen, eller vælg mellem billeder, som du har taget med kameraet. Du kan også ændre startskærmen, så den bruger en animeret baggrund.
  1. På startskærmen trykker du på > Baggrund.
  2. Tryk på en af følgende:
    HTC-baggrunde Vælg en forudindstillet baggrund, og tryk så på Vis eksempel > Anvend.
    Live baggrunde Vælg mellem forudindstillede animerede baggrunde. Tryk på Vis eksempel for at se animeringen, og tryk så på Anvend.
    Gallery Vælg et billede, du har taget med kameraet eller kopieret til lagerkortet. Beskær billedet, og tryk så på Gem.