Batteri

Din telefon bruger et genopladeligt batteri. Brug kun de originale batterier og det tilbehør, der blev leveret med telefonen eller udskiftningsdele, som vi anbefaler.

Tiden mellem opladninger afhænger af, hvordan du bruger telefonen. Dertil skal lægges de telefonfunktioner og -tilbehør, du bruger (f.eks. bruger konstant aktiveret Bluetooth-forbindelse mere strøm). Lange telefonsamtaler og hyppig brug af browser kræver stort forbrug af batteristrøm. Du skal også overveje din placering: Dårlig signalstyrke fra mobilnetværket og ekstreme temperaturer gør det vanskeligere for telefonen at fungere.

Fjernelse af batteriet

Vigtigt: Når du for første gange tager telefonen ud af kassen, må du ikke glemme at fjerne den tynde film om batteriet, som ligger inde i telefonen.
  1. Tag bagdækslet af.
  2. Løft batteriet ud af rillen øverst i batterirummet.
  3. Træk batteriet ud fra batterirummet.

Indsættelse af batteriet

1. Tag bagdækslet af.
  2. Indsæt batteriet (med kobberkontaktfladerne først) i batterirummet.
  3. Genmonter bagdækslet.

Opladning af batteriet

Batteriet er delvis opladet ved levering. Før du tænder for og begynder at bruge telefonen, anbefales det, at du oplader batteriet. Nogle batterier har den bedste ydelse efter flere fulde op-/afladningscyklusser.
Vigtigt:
  • Når telefonen sendes, er batteriet allerede installeret i telefonen. Der er indsat en tynd film mellem batteriet og rummet. Du skal fjerne denne film, før du kan oplade batteriet.
  • Du må kun bruge den medfølgende strømadapter og det medfølgende USB-kabel til at oplade batteriet.
  • Fjern ikke batteriet fra telefonen, mens du oplader det med strøm- eller biladapteren.
  1. Sæt strømadapteren i USB-stikket på telefonen.
  2. Sæt strømadapterens stik i en elektrisk stikkontakt, og begynd at oplade batteriet.
Mens batteriet bliver opladet, viser meddelelses-LED'en fast rødt lys. Lyset bliver fast grønt, når telefonen er fuldt ud opladet.

Når du oplader batteriet mens telefonen er tændt, vises opladningsikonet på telefonens statuslinje. Når batteriet er fuldt up opladet, bliver ikonet for batteriopladning en fuldt batteriikon .

Bemærk: Som en sikkerhedsforanstaltning ophører batteriet med at oplades, hvis det overophedes.