Bagdæksel

Fjernelse af bagdækslet

Fjern bagdækslet for at få adgang til batterirummet, SIM-kortets og lagerkortets rum.
  1. Hold telefonen sikkert med forsiden nedad, og telefonen slukket.
  2. Glid bagdækslets lå ned, og løft så bagdækslet af for at fjerne det.
Bemærk: Når du tager telefonen ud af kassen og fjerne bagdækslet for første gang, vil du se, at batteriet er inde i telefonen.

Genmontering af bagdækslet

1. Indsæt bagdækslets tapper i de åbninger, der er i højre side af telefonens bagpanel.
  2. Tryk bagdækslet mod telefonen, indtil bagdækslets lås klikker på plads.
Relaterede emner