Nulstilling af telefonen

Foretag en nulstilling til fabrksindstillinger for at returnere telefonen til den oprindelige tilstand, som da du tændte den for første gng.

Hvis du giver telefonen til en anden, eller telefonen har en vedvarende problem, der ikke kan løses, kan du udføre en nulstilling til fabriksstandarder (kaldes også en hard-nulstilling). Nulstilling til fabriksstandarder er et skridt, du bør overveje grundigt. Det sletter alle dine data og tilpassede indstillinger permanent, og det fjerner også eventuelle programmer, du har hentet og installeret. Du skal sikre, at du sikkerhedskopierer alle data og filer, du vil beholde, inden du udfører en fabriksnulstilling.

Udførelse af en nulstilling til fabriksindstillinger via indstillinger

Den smarteste måde at foretage en nulstilling til fabriksindstillinger er via indstillinger for telefonen.

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på SD-kort og intern lager > Nulstilling af fabriksdata.
  3. Tryk på Nulstil telefon, og tryk så på Slet alting.

Udførelse af en nulstilling til fabriksstandarder med telefonknapperne

Hvis du ikke kan tænde for telefonen eller få adgang til telefonindstillingerne, kan du stadig udføre en nulstilling til fabriksstandarder ved at bruge knapperne på telefonen.

1. Når telefonen er slukket, skal du trykke og holde på knappen LYDSTYRKE NED og så kortvarigt trykke på knappen TÆND/SLUK.
  2. Vent på, at skærmen med de 3 Android-billeder vises, og slip så knappen LYDSTYRKE NED.
  3. Tryk på LYDSTYRKE NED for at vælge NULSTILLING TIL FABRIKSSTANDARDER, og tryk så på knappen TÆND/SLUK.