INDSTILLINGER & SERVICES
Genstart af telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Genstart af telefonen

Hvis telefonen kører langsommere end normalt, et program kører ikke korrekt, eller hvis telefonen ikke reagerer, kan du prøve at genstarte telefonen og se, om det hjælper med at løse problemet.

1. Hvis skærmen er slukket, skal du trykke på knappen TÆND/SLUK for at tænde for den igen.
  2. Lås telefonens skærm op.
  3. Tryk og hold på knappen TÆND/SLUK, og tryk så på Genstart.
  4. Når du bedes om at bekræfte, trykker du på Genstart.
    Bemærk: Hvis disse trin ikke fungerer, kan du fjerne og udskifte batteriet og så tænde for telefonen for at genstarte den.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z