INDSTILLINGER & SERVICES
Beskyttelse af dit SIM-kort med en pinkode
INDSTILLINGER & SERVICES

Beskyttelse af dit SIM-kort med en pinkode

Tilføj et ekstra sikkerhedslag til telefonen ved at tildele en pinkode (personligt identifikationsnummer) til dit SIM.

Sørg for, at du har standard SIM-pinkoden fra din mobiludbyder, før du fortsætter.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Opsæt SIM-kortlås, og vælg så Lås SIM-kort.
  3. Indtast standard SIM-pinkoden, og tryk så på OK.
  4. Skift SIM-kortets pinkode ved at trykke på Skift PIN-kode til SIM-kort.
    Bemærk: Der kan foretages nødopkald når som helst, uden det er nødvendigt at bruge en pinkode.

Gendannelse af et SIM-kort, der er blevet låst ude

Hvis du indtaster den forkert pinkode mere end det maksimalt tilladte gange, vil SIM-kortet blive "‍PUK-låst"‍.

Du skal bruge en PUK-kode for at genoprette adgangen til telefonen. Denne kode bliver måske leveret af udbyderen, når du modtager SIM-kortet.
  1. På telefonens opkaldsskærm indtaster du PUK-koden og trykker så på Næste.
  2. Indtast den nye pinkode, som du vil bruge, og tryk så på Næste.
  3. Indtast den ny pinkode igen, og tryk så på Næste.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z