Brug af Bilpanel

Få nem adgang til footprints, interessante steder og steder i nærheden med Bilpanel, og begynd så navigationen for at få vist, hvordan du kommer dertil.
På startskærmen trykker du på > Bilpanel.
Søg efter en destination, du vil køre til.
Vælg et footprint, der skal være destination.
Undersøg de steder, du har søge på tidligere, og vælg så et for at angive det som din destination.
Angiv indstillinger for Bilpanel.
Undersøg interessante steder, som er i nærheden af, hvor du er, og vælg et for at udpege din destination.
Foretag et telefonopkald.

Bliver Bilpanel ved med at åbne selv, når du bruger en mini-til-mikro-USB-konverter?

Hvis du tilslutter en mini-USB-strømadapter eller biloplader til telefonen via en mini-til-mikro-USB-konverter, kan telefonen misforstår dette som en bilsætsforbindelse (på grund af forskellige stikbenstildeling på mini-USB-strømadapteren eller bilopladeren) og automatisk vise Bilpanel.

Du kan forhindre Bilpanel fra at åbne automatisk ved at:

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Dock, og fjern så markeringen i afkrydsningsfeltet Automatisk start.

Brug af telefonen med bilsættet

Hvis du købte de dedikerede bilsæt til telefonen, kan du bruge den medfølgende bilholder til at sætte telefonen sikkert fast i bilen, når du bruger den på vejen. Der henvises til vejledningen for bilsættet for at få vejledning i, hvordan du installerer bilsættets holder og korrekt indsætter telefonen i holderen.

Når du sætter telefonen i bilsættet, åbnes bilpanelet automatisk.
Bemærk: Når telefonen står i holderen og ikke har forbindelse til et Bluetooth-bilsæt eller -hovedsæt, aktiveres telefonens højttalertelefon automatisk, når du foretager eller besvarer et opkald.

Automatisk oprettelse af forbindelse til et Bluetooth-bilsæt eller -hovedsæt

Du kan indstille telefonen til automatisk at oprette forbindelse til Bluetooth-bilsættet eller - hovedsættet, hvis den er parret med telefonen, hver gang du sætter telefonen i bilholderen.
  1. Tryk på Indstillinger > Bilsæt i bilpanelet.
  2. Marker afkrydsningsfeltet Automatisk oprettelse af forbindelse.
  3. Hvis du har mere end et Bluetooth-bilsæt eller -hovedsæt parret med telefonen, Standard-enhed for at vælge det Bluetooth-bilsæt eller -hovedsæt, der skal bruges.

Før du sætter telefonen i bilholderen, skal du sørge for, at Bluetooth på telefonen og det parrede Bluetooth-bilsæt eller -hovedsæter er tændt.

Relaterede emner