PROGRAMMER & FUNKTIONER
Søgning efter en adresse
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Søgning efter en adresse

Indtast det gade- eller bynavn, som du vil finde (du skal ikke indtaste hele adressen). En liste over forslag bliver vist som vejledning til det, du søger efter.

Hvis du f.eks. vil finde ​“‍321, Church Street, London, Storbritannien” , skal du bare indtaste ​“‍Church” eller ​“‍London” for at begynde søgningen.

Tip: Du kan også søge ved at indtaste et postnummer. Søg med et postnummer ved at indtaste postnummeret og så trykke på .

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z