Oprettelse af en afspilningsliste

Personaliser din musikoplevelse ved at oprette musikafspilningslister. Opret en afspilningslisten, der kun indeholder dine favoritsange, eller opret en, der matcher dagens humør. Du kan oprette lige så mange afspilningslister, som du vil.
  1. På startskærmen trykker du på > Musik.
  2. Tryk på for at flytte til biblioteket.
  3. Tryk på eller glid fingeren til nederste række i biblioteket for at gå til kategorien Afspilningslister.
  4. Tryk på Tilføj afspilningsliste.
  5. Indtast navnet på en afspilningsliste, og tryk så på Tilføj sange til afspilningsliste.
  6. Vælg en kategori.
  7. Marker afkrydsningsfelterne for de sange, du vil føje til afspilningslisten, og tryk så på Tilføj.
  8. Tryk på Gem.

Afspilning af sange i en afspilningsliste

1. Tryk på eller glid fingeren til nederste række i biblioteket for at gå til kategorien Afspilningslister.
  2. Tryk på en afspilningsliste for at åbne den.
  3. Tryk på den første sang eller en hvilken som helst sang i afspilningslisten.
Når du trykker på en sang i listen for at afspille den, opdateres skærmen Afspilles nu med sangene fra din afspilningsliste.