Tage et billede
Brug kameraeffekter til virtuelt at skifte linser eller filtre.

Tage et billede

1. På startskærmen trykker du på > Kamera.
  2. Før du tager billedet, kan du først zoome ind eller ud på motivet.
  3. Tryk på knappen Blitz flere gange for at vælge en blitztilstand, afhængigt af dine lysforhold.
    Automatisk blitz
    Blitz til
    Blitz fra
  4. Vælg opløsningen og andre kameraindstillinger, som du vil bruge.
  5. Vælg en effekt, som du vil bruge på billedet.
  6. Peg kameraet, og fokuser på motivet.

Hvis du tager billeder af personer, vil kameraet automatisk anerkende ansigter og justere fokus. Du kan se kasser om personernes ansigter.

Tip: Sørg for, at afkrydsningsfelterne Automatisk fokus og Ansigtsgenkendelse er markeret under kameraindstillingerne.
  7. Når du er klar til at tage billedet, trykker du på .
  8. Vælg det, du vil gøre med billedet, når du har taget det.

Tage et billede tæt på

Har du svært ved at tage dit eget billede tæt på? Med telefonens kamera er det nemt. Indstil det til automatisk at tage dit selvportræt. Du skal ikke engang trykke på udløseren.

1. Tryk på MENU for at åbne panelet med indstillingsmenuen.
  2. Tryk på Selvportræt. Vælg så, om du ønsker, at kameraet skal identificere 1 eller 2 ansigter på billedet.
  3. Indstil en tidsforsinkelse, før kameraet tager billedet ved at trykke på Selvudløser. Indstil så timeren til 2 eller 10 sekunder.
  4. Tryk på MENU for at lukke panelet med indstillingsmenuen.
  5. Drej kameraet mod dig.
Når kameraet registrerer dit ansigt, vil det automatisk fokusere og tage dit billede.