PROGRAMMER & FUNKTIONER
Grundlæggende om kameraet
PROGRAMMER & FUNKTIONER

Grundlæggende om kameraet

Lige meget om du rejser for arbejdet eller privat kan du tage billeder og videoer af din tur og møder med telefonens kamera.

Vigtigt: Sørg for, at du indsætter dit microSD-kort, før du bruger telefonens kamera. Billeder og videoer, der er optaget med kameraet, gemmes på microSD-kortet.
  • Åbn kameraet i billedtilstand, og tag billeder ved at trykke på fra startskærmen og trykke på Kamera. Eller tryk på knappen KAMERA.
  • Åbn kameraet direkte i videotilstand, så du kan begynde optagelsen af videoer med det samme ved at trykke på på startskærmen og så trykke på Videooptager.

Skærmen Kamerasøger

Når du står i billedtilstand, og du drejer telefonen til venstre eller højre, vil kameraets skærmfunktioner automatisk rotere i forhold til den måde, du holder telefonen.

Du finder følgende skærmfunktioner på skærmen Kamerasøger:

Zoomlinje
Indikator for automatisk fokus
Omskifter til billed-/videotilstand
Blitz-knap
Udløser/optageknap
Effektknap
Galleriknap

Zoom

Før du tager et billede eller en video, kan du bruge skærmens zoom-linje til at zoome ind eller ud på dit motiv.
Vigtigt: Hvis du vælger 720p HD-opløsning til videooptagelse, er det ikke muligt at zoome.
Glid blot fingeren over zoomlinjen for at zoome ind eller ud.

Når du optager video, vises zoomlinjen altid på skærmen. Du kan frit zoome ind eller ud under optagelsen.

Automatisk fokus

Hver gang du peger kameraet på et andet motiv eller en anden placering, vises den automatisk fokusering i midten af kamerasøgeren.

Lad kameraet fokusere automatisk i midten af skærmen. Eller også kan du trykke på et andet område på skærmen, som du vil fokusere på.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z