Modtagelse af oplysninger via Bluetooth

Din telefon kan modtage en lang række filtyper via Bluetooth, herunder billeder, musiknumre og dokumenter, f.eks. PDF-filer.
Du skal have et microSD-kort på telefonen for at kunne modtage filer via Bluetooth.
Første gang, du overfører oplysninger mellem telefonen og en anden enhed, skal du indtaste eller bekræfte en sikkerhedsadgangskode. Derefter er telefonen og den anden enhed parret, og du skal ikke udveksle adgangskoder for at overføre oplysninger i fremtiden.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Bluetooth-indstillinger.
  3. Hvis afkrydsningsfeltet Bluetooth ikke er markeret, skal du markere det og tænde for Bluetooth.
  4. Marker afkrydsningsfeltet Søgbar.
  5. Send en eller flere filer til telefonen fra den afsendende enhed. Der henvises til enhedens dokumentation for oplysninger om afsendelse af oplysninger over Bluetooth.
  6. Hvis du bedes om det, skal du acceptere parringsanmodningen på telefonen og modtagerenheden.

Du skal også indtaste den samme adgangskode på både telefonen og den anden enhed eller bekræfte den automatisk genererede adgangskode.

Der vises så en Bluetooth-autorisationsanmodning på telefonen.
  7. Hvis du vil modtage filer automatisk fra senderenheden i fremtiden, skal du markere afkrydsningsfeltet Altid.
  8. Tryk på Accepter eller OK.
  9. Når telefonen modtager en anmodningsmeddelelse om filoverførsel, skal du glide ned på meddelelsespanelet, trykke på meddelelsen om indkommende fil og så trykke på Accepter.
  10. Når en fil er overført, vises en meddelelse. Åbn filen øjeblikkeligt ved at glide ned til meddelelsespanelet og trykke på den relevante meddelelse.

Hvad der så sker, når du åbner en modtaget fil, afhænger af filtypen:

• Mediefiler og dokumenter åbnes normalt direkte i et kompatibelt program. Hvis du f.eks. åbner et musiknummer, begynder det at spille i programmet Musik.
    • Hvis det er en vCalendar-fil, skal du vælge den kalender, hvor du vil gemme begivenheden og så trykke på Importer. vCalendar tilføjes til dine Kalenderbegivenheder.
    • Hvis det er en vCard-kontaktfil, kan du vælge at importere en, flere eller alle kontakterne i kontaktlisten, hvis der er flere vCard-filer på lagerkortet.

Tilføjelse af Bluetooth-modtagemappen til startskærmen

Du kan tilføje en mappe til startskærmen, der viser alle de filer, du har modtaget via Bluetooth.

1. På startskærmen trykker du på .
  2. På skærmen Personaliser trykker du på Mappe > Bluetooth modtaget.
  3. Tryk og hold på ikonet til mappen for Bluetooth modtaget, og træk den til den placering på startskærmen, som du ønsker.
Tryk på mappeikonet for at se indholdet. Åbn en fil ved at trykke på filnavnet.