Brug af telefonen som en trådløs router
Få Wi-Fi til din bærbare overalt. Brug telefonen som en trådløs router.

Brug af telefonen som en trådløs router

Del din dataforbindelse med andre enheder ved at gøre telefonen til en trådløs router.

Sørg for, at telefonens dataforbindelse er tændt, før du bruger den som en trådløs router.
  1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på Indstillinger for Mobilt Wi-Fi-hotspot.
  3. Indtast et router-navn, eller brug standard router-navnet.
  4. Vælg type Sikkerhed, og angiv adgangskode (nøgle) til din trådløse router. Hvis du valgte Ingen under Sikkerhed, skal du ikke indtaste en adgangskode.
    Bemærk: Adgangskoden er den nøgle, andre mennesker skal bruge og indtaste på deres enhed, så de kan oprette forbindelse og bruge telefonen som en trådløs router.
  5. Marker afkrydsningsfeltet Mobilt Wi-Fi-hotspot for at gøre telefonen til en trådløs router.

Din telefon er klar til brug som trådløs router, når du ser i statuslinjen.

Relaterede emner