INDSTILLINGER & SERVICES
Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)
INDSTILLINGER & SERVICES

Oprettelse af forbindelse til virtuelt privat netværk (VPN)

Tilføj, konfigurer og administrer virtuelle private netværk (VPN'er), så du kan oprette forbindelse til og få adgang til ressourcer på et sikret lokalt netværk, f.eks. et firmanetværk.

Du bliver måske bedt om at indtaste dine login-oplysninger og installere sikkerhedscertifikater, før du kan oprette forbindelse til firmaets lokale netværk, afhængigt af den type VPN, du bruger på arbejde. Du får disse oplysninger fra netværksadministratoren.

Din telefon skal også først oprette en Wi-Fi- eller dataforbindelse, før du kan starte en VPN-forbindelse.

Konfiguration af sikkert legitimationsoplysningslager

Hvis din netværksadministrator beder dig hente og installere sikkerhedscertifikater, skal du først konfigurere telefonens lager til sikre legitimationsoplysninger.

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Sikkerhed.
  2. Tryk på Skriv adgangskode.
  3. Indtast en ny adgangskode til legitimationslageret.
  4. Rul ned og bekræft adgangskode, og tryk så på OK.
  5. Marker afkrydsningsfeltet Brug sikre oplysninger.
Så kan du hente og installere de certifikater, der er behov for, for at få adgang til dit lokale netværk. Din netværksadministrator kan fortælle dig om, hvordan du gør det.

Tilføjelse af en VPN-forbindelse

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på VPN-indstillinger > Tilføj VPN, og tryk så på den type VPN, du vil tilføje.
  3. Tryk på VPN-indstillingerne, og konfigurer dem i overensstemmelse med de sikkerhedsdetaljer, du har fået af netværksadministratoren.
  4. Tryk på MENU, og tryk så på Gem.
VPN'et tilføjes så til afsnittet VPN'er på skærmen VPN-indstillinger.

Oprettelse af forbindelse til et VPN

1. På startskærmen trykker du på MENU og derefter på Indstillinger > Trådløs og netværk.
  2. Tryk på VPN-indstillinger.
  3. Tryk på det VPN, du vil oprette forbindelse til, i VPN'er-afsnittet.
  4. Når du bedes om det, skal du indtaste dine legitimationsoplysninger og så trykke på Forbind. Når du får forbindelse vises ikonet for VPN-forbindelse i meddelelsesområdet i titellinjen.
Du kan så åbne webbrowseren for at få adgang til ressourcer, f.eks. intranetsteder på firmanetværket.

Afbrydelse fra et VPN

1. Tryk og hold på titellinjen, og glid fingeren ned for at åbne meddelelsespanelet.
  2. Tryk på VPN-forbindelsen for at returnere til skærmen med VPN-indstillinger, og tryk så på VPN-forbindelsen for at afbryde den.
Når telefonen ikke længere har forbindelse til VPN'et, vises ikonet for afbrudt VPN i meddelelsesområdet i titellinjen.
Relaterede emner

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z