KOMMUNIKATION
Tilføjelse af en POP3/IMAP-e-mail-konto
KOMMUNIKATION

Tilføjelse af en POP3/IMAP-e-mail-konto

1. På startskærmen trykker du på > E-mail.
  2. Gør et af følgende:
    • Hvis det er første gang, du tilføjer en e-mail-konto til E-mail, skal du trykke på Andet (POP3/IMAP) på skærmen Vælg en udbyder af mail.
    • Hvis du allerede har tilføjet en e-mail-konto under E-mail, skal du trykke på MENU og så trykke på Mere > Ny konto. Hvis skærmen Vælg en udbyder af mail vises, skal du trykke på Andet (POP3/IMAP).
  3. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til e-mail-kontoen, og tryk så på Næste.
  4. Hvis den kontotype, du vil konfigurere, ikke er i telefonens database, bliver du bedt om at indtaste flere oplysninger.
  5. Indtast kontonavnet og dit navn, og tryk så på Afslut opsætning.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z