Programmet Facebook

Programmet Facebook på telefonen sætter dig i stand til at holde kontakt med og være tæt på dine venner i Facebook. Det tilbyder de fleste af de funktioner, som du kender, når du bruger Facebook på computeren.

Med programmet Facebook kan du:

• Dele dine tanker og se andre personers statusopdateringer.
  • Vise din liste over venner og skrive på en anden persons væg.
  • Kommentere om og kunne lide en vens postering.
  • Vise en persons personlige oplysninger, herunder billedalbum.
  • Søge efter Facebook-meddelelser.
  • Tage et billede og overføre det direkte til din Facebook-konto.

Brug af programmet Facebook

1. På startskærmen trykker du på > Facebook.
  2. Hvis det er første gang, du bruger Facebook, skal du følge skærmvejledningen for at logge ind på din Facebook-konto.
  3. På skærmen Nyheder trykker du på for at få adgang til andre funktioner.
Tip:
  • Når du står på startskærmen til Facebook, skal du trykke på MENU og så trykke på Indstillinger for at angive opdaterings- og meddelelsesvalg.
  • På nogle Facebook-skærmbilleder kan du trykke og holde på et emne for at åbne en valgmenu.

Tilføjelse af Facebook-widget'en

Tilføj Facebook-widget'en til startskærmen, så du nemt kan postere opdateringer og undersøge statusopdateringer for dine venner.
Bemærk: Widget'en vil kun linke til den Facebook-konto, som du loggede ind på, på programmet Facebook.