Om onlinekonti

Din telefon kan synkronisere med forskellige, online sociale netværks- og e-mail-konti.

Her er nogle af de typer oplysninger, som telefonen kan synkronisere med dine onlinekonti:

• Gmail og Exchange ActiveSync e-mail.
  • Google og Exchange ActiveSync-kontakter samt dine venners kontaktoplysninger i Facebook og deres Twitter-profiler.
  • Kalenderbegivenheder fra din primære Google-konto, fra Exchange ActiveSync og fra din Facebook-konto.
  • Statusopdateringer og links, der deles mellem dine venner og dig på sociale netværk som Facebook og Twitter.
  • Overførsler af billeder til Flickr og Facebook.
Bemærk: Du kan konfigurere en Exchange ActiveSync konto på telefonen enten i programmet E-mail eller i indstillingerne Konti og synkronisering.