Afsendelse af en tekstmeddelelse (SMS)

1. På startskærmen trykker du på > Meddelelser.
  2. Tryk på Skriv meddelelse.
  3. Angiv en eller flere modtagere. Du kan:
    • Indtaste de første par bogstaver i en kontaktpersons navn eller startcifre i et mobilnummer. I takt med at du indtaster, vil matchende navne med telefonnumre blandt de lagrede kontakter blive vist. Tryk på et navn eller et af kontaktens nummer.
    • Trykke på , og vælg så telefonnumrene på de kontaktpersoner, som du vil sende meddelelsen til. Du kan også vælge kontaktpersongrupper som modtagere. Når du har valgt alle meddelelsesmodtagere, skal du trykke på OK.
    • Indtast telefonnumre direkte i feltet Til.
  4. Tryk på det felt, der siger Tryk for at tilføje tekst, og indtast så din meddelelse.
    Bemærk:
    • Der er en grænse for antallet af tegn til én tekstmeddelelse (vises over knappen Send). Hvis du overstiger grænsen, vil din tekstmeddelelse blive leveret som én, men den bliver faktureret som mere end én meddelelse.
    • Din tekstmeddelelse bliver automatisk til en tekstmeddelelse til en multimediemeddelelse, når du indtaster en e-mail-adresse som modtager, tilføjer et meddelelsesemne, vedhæfter noget eller indtaster en meget lang meddelelse.
  5. Tryk på Send, eller tryk på TILBAGE for at gemme den som en kladde.