KOMMUNIKATION
Tilføjelse af Personer-widgets
KOMMUNIKATION
Hold øje med holdet - Se dem og deres opdateringer på widget'en Personer.

Tilføjelse af Personer-widgets

Hold kontakten ved lige med forskellige vennekredse eller kollegaer i dit liv. Ved hjælp af Personer-widget'en kan du øjeblikkeligt ringe op, sende en meddelelse, se detaljer om en favoritkontakt og også undersøge opdateringer på Facebook og Twitter. Du kan tilføje flere Personer-widgets til startskærmen med forskellige grupper kontaktpersoner for hver widget.
  1. På startskærmen trykker du på > Widget > Personer.
  2. Vælg widget-formatet, og tryk så på Tilføj til startside.
  3. Vælg den gruppe, du vil føje til som en widget.
  4. Træk widget'en til et tomt sted på startskærmen. Når widget'en er der, hvor du ønsker den, løfter du fingeren.
  5. Gentag ovenstående trin for at tilføje endnu en Personer-widget.

Indstilling af standardkommunikationsmetode

1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktperson på widget'en.
  3. På skærmen Vælg standardhandling trykker du på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontakten.

Ændring af standardkommunikationsmetode

1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på navnet på en kontaktperson på widget'en for at åbne personens kontaktkort.
  3. Tryk på MENU, og tryk så på Mere > Indstil widget-handling.
  4. På skærmen Vælg standardhandling trykker du på den kommunikationsmetode, du ønsker med kontakten.

Komme i kontakt med en kontaktperson

1. På startsiden går du til Personer-widget'en.
  2. Tryk på en kontaktperson (billedet ikke navnet) på widget'en. Standardkommunikationsmetoden udføres.
    Tip: Tryk på navnet på kontaktpersoner for at åbne skærmen med oplysninger om den kontaktpersonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z