SÅDAN KOMMER DU I GANG
Meddelelsespanel
SÅDAN KOMMER DU I GANG
Få styr på tingene - Bare åbn dit meddelelsespanel.

Meddelelsespanel

Når du modtager en ny meddelelse, kan du åbne meddelelsespanelet for at se meddelelsen, påmindelsen eller begivenhedsmeddelelsen. Meddelelsespanelet sætter dig i stand til at skifte mellem senest åbnede programmer så hurtigt som muligt.
Åbn meddelelsespanelet ved at trykke og hold på statuslinje og så glide fingeren nedad.

Hvis du har flere meddelelser, kan du rulle ned ad skærmen for at se dem alle.

Tip: Du kan også åbne meddelelsespanelet på startskærmen ved at trykke på MENU og derefter trykke på Meddelelser.

Skifte mellem senest åbnede programmer

På meddelelsespanelet får du hurtigt adgang til op til de otte senest åbnede programmer.

1. Tryk og hold på statuslinjen, og glid fingeren nedad for at åbne meddelelsespanelet.
  2. I afsnittet Seneste applikationer glider du fingeren til venstre eller højre for at se de seneste åbnede programmer.
  3. Tryk på et program for at åbne det.
Tip: Tryk og hold ned på START for at vise nyligt brugte programmer.

Lukning af meddelelsespanelet

Tryk og hold på bundlinjen af meddelelsespanelet, og glid finger op ad skærmen. Eller tryk bare på TILBAGE.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-z