Startskærm

Din startskærm er der, hvor du gør telefonen til din egen. Den leveres med en vejrurs-widget, der viser tidspunktet og vejret der, hvor du er nu. Du kan også tilføje dine foretrukne programmer, genveje, mapper og widgets, så de kun er et tryk væk. Du finder ud af hvordan under Personalisering.

Udvidet startskærm

Når du begynder at gøre mere med telefonen, synes du måske ikke, at startskærmen er nok. Ingen problem. Du kan bruge op til seks ekstra skærme. Det skulle være nok.
Glid din finger vandret til venstre eller højre, hvorefter du vil finde mere plads til tilføjelse af ikoner, widgets og andet.
Tryk på START for at returnere til hovedstartskærmen (dvs. midterstartskærmen).

Brug af visningen Spring

Hvis du vil springe direkte til den skærm, du ønsker, skal du trykke på START eller klemme på skærmen for at vise Spring. Den viser alle syv startskærmen som miniaturer.

Tryk bare på den, du ønsker, og du springer lige til den.