INDSTILLINGER & SERVICES
Styring af hukommelse
INDSTILLINGER & SERVICES

Styring af hukommelse

Kontrol af, hvor meget telefonhukommelse der kan bruges

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på SD-kort og intern hukommelse. Den tilgængelige hukommelse i telefonen vises i afsnittet Internt hukommelse.

Kontrol af den tilgængelige lagerplads på kortet

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på SD-kort og intern lager. Den samlede og tilgængelige lagerkorthukommelse vises i afsnittet SD-kort.

Rydning af program-cache og -data

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen All trykker du på et program.
  4. På skærmen trykker du på Ryd data og/eller Ryd cache.

Afinstallation af tredjepartsprogrammer

Du kan ikke afinstallere programmer, der er forudinstallerede på telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil afinstallere
  4. Tryk på Afinstaller.

Flytning af programmer til eller fra lagerkortet

Flyt programmer, som du har hentet til telefonen til lagerkortet, hvis der ikke er meget plads på telefonens lager. Du kan også flytte programmer, som er på lagerkortet til telefonen i modsat tilfælde.
Bemærk: Du kan kun flytte programmer, der ikke er forudinstallerede på telefonen.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Programmer > Administrer programmer.
  3. På fanen Hentede trykker du på programmet, du vil flytte.
  4. Tryk på Flyt til SD-kort eller Flyt til telefon.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s