Optimering af telefonens batterilevetid

Du kan indstille telefonen til automatisk at skifte til strømbesparende tilstand, når batteriniveauet når et bestemt niveau.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Strøm.
  3. Marker afkrydsningsfeltet Aktiver strømbesparelse.
  4. Tryk på Tænd for strømbesparelse kl., og vælg så, hvad tid der skiftes til strømbesparelsestilstand.
  5. Tryk på Indstillinger for strømbesparelse, og angiv og vælg telefonens adfærd, når den går i strømbesparende tilstand.

Brug af GSM-netværket fra din mobiludbyder

Skift til brugen af GSM-netværket hos din mobiludbyder, hvis du ikke bruger en dataforbindelse til at oprette forbindelse til internettet. Oprettelse af forbindelse til din mobiludbyders GSM-netværk bruger mindre batteristrøm.
  1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Trådløst og netværk > Mobile netværk > Netværkstilstand.
  3. Tryk på Kun GSM.

Kontrol af strømforbruget for programmer

1. På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
  2. Tryk på Om telefonen > Batteri > Batteriforbrug.