INDSTILLINGER & SERVICES
Indstillinger på telefonen
INDSTILLINGER & SERVICES

Indstillinger på telefonen

Kontroller og tilpas telefonindstillinger på skærmen Indstillinger.
På startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger.
Personaliser Du kan personliggøre HTC Desire S med de forskellige, tilgængelige valgmuligheder for tilpasning.
Trådløs og netværk Konfigurer trådløse forbindelse, f.eks. Wi-Fi, dataforbindelse og Bluetooth, aktiver Flytilstand og mere.
Opkald Konfigurer opkaldstjenester, f.eks. telefonsvarer, viderestilling, ventende opkald og opkalder-ID.
Lyd
  • Vælg lyde, der skal bruges til ringetonerne og meddelelser.
  • Juster medieafspilningslydstyrken.
  • Indstil for at sænke ringelydstyrken, når du flytter HTC Desire S, når den ringer, få telefonen til at ringe højere, når den er i tasken eller lommen, og tænd for højttalertelefonen, når du vender den.
Skærm Konfigurer Visningsindstillinger, f.eks. automatisk skærmretning, lysstyrke, skærm-timeout og andet.
Konti og synkronisering
  • Log ind på eller ud fra sociale netværkskonti, Google-kontoen og Exchange ActiveSync-kontoen.
  • Du kan også administrere synkronisering og andre indstillinger for dine konti.
Placering
Vælg de kilder, der skal bruges ved bestemmelse af din placering.
Søg Vælg emner, der skal medtages, når du søger, og indstil Google-søgemuligheder.
Beskyttelse af personlige oplysninger Vælg automatisk at sikkerhedskopiere visse indstillinger (f.eks. Wi-Fi-adgangskoder eller bogmærker) til Google-servere med din Google-konto, så du kan gendanne dem, når du har behov for det.
Tilslut til PC
  • Angiv standard USB-forbindelsestypen, når du opretter forbindelse mellem HTC Desire S og computeren.
  • Eller marker afkrydsningsfeltet Spørg mig for at indstille HTC Desire S til altid at vise skærmen til valg af USB-forbindelsestype.
Sikkerhed Angiv en skærmlås, aktiver SIM-kortlås, eller administrer legitimationsoplysningslager.
Dock Hvis du købte bilsættet, kan du angive adfærd, når du indsætter HTC Desire S i bilsættet.
Strøm Aktiver strømbesparelse for automatisk at skifte til strømbesparelsestilstand, når batteriniveauet går ned til det niveau, du angiver.
Programmer Administrer kørende programmer, flyt programmer til eller fra lagerkortet, og installer eller fjern programmer.
SD-kort og intern lager
  • Undersøg den tilgængelige plads i det interne lager og på lagerkortet.
  • Du skal afbryde dit lagerkort fra denne skærm, før du kan fjerne det fra HTC Desire S.
  • Du kan også udføre en nulstilling til fabriksstandarder.
Dato og tidspunkt Angiv datoen og tidspunktet, tidszonen og dato- og tidsformatet.
Sprog og tastatur Angiv operativsystemets sprog og område. Du kan også indstille skærmens tastaturmuligheder.
Tilgængelighed Brug disse indstillinger, når du har hentet og installeret et tilgængelighedsværktøj, som f.eks. en skærmlæser, der giver stemmefeedback. Du kan aktivere/deaktivere hjælpefunktioner eller -tjenester til handicappede.
Stemmeinput og -output Indstil muligheder for stemmeindtastning. Du kan også, hvis du har installeret et tekst-til-tale (stemmedata)-program, bruge det til at angive indstillinger for tekst-til-tale.
Om telefon
  • Tænd eller sluk for planlagte søgningen efter opdateringer til systemsoftware eller manuelle søgninger efter opdateringer.
  • Aktiver/deaktiver Fortæl HTC. Når det er aktiveret, hjælper du os med at vide, hvis HTC Desire S registrerer et teknisk problem.
  • Vis forskellige oplysninger om HTC Desire S, f.eks. den mobile netværkstype, signalstyrken, batteriniveauet og mere.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s