Oprettelse af forbindelse fra telefonen til internettet via en computer (Internet-pass-through)

Oprettelse af forbindelse fra telefonen til internettet via en computer (Internet-pass-through)

Hvis du ikke har en dataordning for telefonen, eller du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk, kan du stadig gå online på telefonen via computerens internetforbindelse.

Før du kan bruge computer som et modem, skal du først installere HTC Sync på computeren.
  1. Sørg for, at computeren har forbindelse til internettet.
    Vigtigt: Der er to ting, du skal undersøge omkring computerens internetforbindelse. Et: Vi anbefaler, at du slukker for din lokale netværksfirewall. To: Hvis computeren opretter forbindelse til internettet via PPP (f.eks. opkald, xDSL eller VPN), vil internet-pass-through kun understøtte TCP-protokollen.
  2. Tilslut telefonen til computeren med det medfølgende USB-kabel.
  3. Vælg Internet pass-through på skærmen Tilslut til PC, og tryk så på Udført.