Justering af indstillinger for indtastning

Åbn indstillinger for berøringsindtastning ved at gøre et af følgende:
  • Tryk på tasten Sprog på skærmtastaturet (f.eks. tryk på , hvis du aktuelt bruger det engelske skærmtastatur). Under valgmulighederne for det Internationale tastatur trykker du på Indstillinger.
  • Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
Tastaturtyper Vælg det tastaturlayout, du vil bruge.
Internationalt tastatur Tilføj eller fjern sprog fra listen over skærmtastatursprog.
Tosproget forudsigelse Vælg et andet tastatursprog, som du vil bruge.
Tekstinput
  • Aktiver/deaktiver forudsigelig tekst, stavekontrol og fuldførelse af ord.
  • Aktiver hørbar og vibreringstilbagemelding under indtastning.
  • Kalibrer berøringstastaturets nøjagtighed.
Træningsguide Lær, hvordan du bruger skærmtastaturet med dette interaktive selvstudium.
Personlig ordbog Tilføj, rediger eller fjern ord i ordbogen over forudsigelig tekst.