INDSTILLINGER & SERVICES
Indtastning af ord med forudsigelige tekst
INDSTILLINGER & SERVICES

Indtastning af ord med forudsigelige tekst

Skærmtastaturet har forudsigelig tekst, som hjælper dig med at skrive hurtigt og præcist. Forudsigelig tekstindtastning aktiveres som standard, og ordforslag vises, mens du taster.
Sådan indtastes et ord i forudsigelig tilstand:
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, fremhævet med grønt eller orange, kan du blot trykke på mellemrumstangenten for at indsætte ordet i teksten.
  • Hvis du ser det ord, du ønsker, vist blandt forslagene, før du er færdig med at indtaste hele ordet, skal du trykke på ordet for at indsætte det i teksten.
  • Hvis der vises en pil til højre for forslagslisten, skal du trykke på pilen for at se flere forslag.

Indstilling af andet sprog for tastaturet

Ud over det tastatursprog, du aktuelt bruger, kan du indstille forudsige tekst til at være tosproget. I takt med at du indtaster, får du ordforslag på de to sprog, du har valgt.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Tosproget forudsigelse, og vælg det sprog, du ønsker.

Tilføjelse af et ord til ordbogen for forudsigelig tekst

Din telefon leveres med en liste over ord, som den refererer til ved forudsigelige tekstforslag. Under indtastningen af tekst med QWERTY-tastaturlayoutet tilføjes et foreslået ord, som du har trykket på i forslagslisten, automatisk til ordbogen for forudsigelig tekst, hvis det ikke allerede var i ordbogen.

Du kan også tilføje et ord til listen manuelt.

1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog > Tilføj ny.
  3. Indtast det ord, du vil tilføje, og tryk så på OK.

Redigering eller sletning af et ord i ordbogen for forudsigelig tekst

Du kan redigere eller fjerne ord, som du tidligere tilføjede til ordbogen over forudsigelig tekst.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Rediger personlig ordbog
    • Rediger et ord ved at trykke på selve ordet.
    • Hvis du vil slette ord i ordbogen, skal du trykke på og så på Slet. Vælg så de ord, du vil fjerne, og tryk på OK.

Sikkerhedskopiering af den personlige ordbog til lagerkortet

Du kan bruge dit lagerkort til at sikkerhedskopiere de nye ord, som du har tilføjet til ordbogen for forudsigelig tekst.
  1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Kopier til lagerkort.
  3. Når du bedes om det, trykker du på OK.

Import af den personlige ordbog fra lagerkortet

1. Fra startskærmen trykker du på og derefter på Indstillinger > Sprog og tastatur > Berøringsindtastning.
  2. Tryk på Personlig ordbog > Synkroniser personlig ordbog > Gendan fra lagerkort.
  3. Når du bedes om det, trykker du på OK.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s