INDSTILLINGER & SERVICES
Konfiguration af synkronisering
INDSTILLINGER & SERVICES

Konfiguration af synkronisering

Du kan vælge den type filer og oplysninger, du vil synkronisere mellem telefonen og computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Musik

Kopier musikspor og sange, du spiller på computeren, til telefonen. Hvis du har afspilningslister opretter i iTunes eller Windows Media Player, kan du også synkronisere disse og får glæde af dem på farten.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater: *.aac, *.amr, *.m4a, *.mid, *.midi, *.mp3, *.wav, *.wma
  1. På enhedspanelet klikker du på Musik, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Musik betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg Synkroniser musikfiler fra, og klik på Tilføj.
  3. Vælg den mappe, der indeholder dine lydfiler, og klik så på OK.
  4. Vælg Synkroniser musikfiler fra iTunes og Windows Media Player hvis du bruger iTunes eller Windows Media på din computer, og vælg derefter de afspilningslister, du vil synkronisere på telefonen.

Valgmuligheder for synkronisering af Galleri

Du kan synkronisere billeder og videoer mellem telefonen og computeren automatisk.
Bemærk: Du kan synkronisere lydfiler i disse formater:
  • Billeder: *.bmp, *.gif, *.jpeg, *.jpg, *.png
  • Videoer: *.3gp, *.3g2, *.mp4, *.wmv
  1. På enhedspanelet klikker du på Galleri, og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Galleri betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Importer automatisk dine kamerabilleder til computeren under synkronisering ved at vælge Kopier enhedens kamerabilleder til computer. Billeder og videoer fra lagerkortet gemmes i mappen \My Photos\Device Camera Shots på din computer.
  3. Vælg Synkroniser computers billeder og videoer fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg den mappe, der indeholder dine multimediefiler, og klik så på OK. Alle understøttede billed- og videofiler, der føjes til denne mappe, bliver kopieret til telefonens lagerkort under synkroniseringen.

Valgmuligheder for synkronisering af Kalender

Din telefon kan synkronisere aftaler og begivenheder med din kalender i Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007) eller Windows Kalender.
  1. Klik på Kalender på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Kalender betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere kalenderbegivenheder med.
  3. Vælg hvorfra, du vil starte synkroniseringen af dine kalenderbegivenheder.
  4. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Det er kun de kalenderfelter, der understøttes på telefonen, der synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Personer

Synkroniser telefonens kontaktpersoner med Outlook (Outlook XP, Outlook 2003 eller Outlook 2007), Outlook Express eller Windows kontakter.

Hvis du har kontakter, der skal synkroniseres fra dit SIM-kort, skal du først importere dem til telefonens lager.

1. Klik på Personer på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Personer betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Vælg det program, du vil synkronisere dine kontakter med.
  3. I tilfælde, hvor der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, skal du vælge de oplysninger, du vil bevare.
Bemærk: Det er kun de kontaktfelter, der understøttes på telefonen, der synkroniseres.

Valgmuligheder for synkronisering af Bogmærker

Synkroniser webbrowserens bogmærker mellem telefonen og computeren.
Vigtigt: Hvis du bruger Google Chrome eller Firefox internetbrowser og har valgt den til at synkronisere med telefonen, skal du sørge for at lukke alle browservinduer, før du begynder synkroniseringen.
  1. Med din favoritbrowser opretter du en favoritmappe kaldet HTC-bogmærker. Sørg for, at du gemmer dine favoritbogmærker i denne mappe, så du kan synkronisere dem med telefonen.
  2. På HTC Sync's enhedspanel, klik på Bogmærker og derefter på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Bogmærker betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  3. Vælg den webbrowser, der gemmer bogmærkerne for at synkronisere dem med telefonen.
Bemærk: Når der findes konfliktende oplysninger på både telefonen og computeren, vil HTC Sync bevare oplysningerne fra computeren.

Valgmuligheder for synkronisering af Dokumenter

Du kan synkronisere filer og dokumenter fra computeren til telefonen. Du kan også synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du gemte på telefonens lagerkort på computeren.
Bemærk:
  • Du skal have et kompatibelt program for at kunne åbne et program på telefonen. Sædvanligvis kan telefonen åbne og vise disse filtyper: Microsoft Office 2003 og 2007 Word (*.doc), Excel (*.xls) og PowerPoint (*.ppt), PDF-filer (*.pdf), tekstfiler (*.txt).
  • Synkroniser e-mail-vedhæftninger, der er gemt på telefonens lagerkort, til computeren ved at konfigurere en Exchange ActiveSync- eller POP3/IMAP-e-mail-konto på telefonen ved hjælp af Mail.
  1. Klik på Dokumenter på enhedspanelet, og klik på knappen Til. Aktivering af synkronisering af Dokumenter betyder, at du ønsker at inkludere denne kategori, hver gang du synkroniserer computeren og telefonen.
  2. Hvis du vil synkronisere e-mail-vedhæftninger, som du har gemt på telefonens lagerkort, skal du vælge Kopier alle downloadede mail-dokumenter til computeren.
  3. Vælg Synkroniser computerdokumenter fra og klik på Tilføj.
  4. Vælg en mappe, der indeholder de filer, du vil synkronisere med telefonen, og klik på OK.
Vedhæftninger til e-mail fra telefonens lagerkort gemmes i mappen \My Documents\Device documents\ på din computer. Dokumenter fra din computer gemmes i mappen \My Documents\Device documents\ på dit lagerkort.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s