INDSTILLINGER & SERVICES
Lær mere om arbejdsområdet
INDSTILLINGER & SERVICES

Lær mere om arbejdsområdet

På Enhedspanel kan du indstille sine synkroniseringsindstillinger, se generelle oplysninger om telefonen, tjekke optaget og ledig plads på lagerkortet samt starte synkronisering.
Bemærk: De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af telefonen, du har sluttet til computeren.
  • Du kan klikke på en kategori over emner for at se synkroniseringsvalgmulighederne i højre side af enhedspanelet.

Du kan også klikke på Oversigt for at se oplysninger om telefonens grundlæggende software, brugen af lagerkortet, ændre telefonens navn eller installere tredjepartsprogrammer på telefonen.

• Klik på knappen Synk. nu for at starte synkroniseringen af de kategorier og valgmuligheder, du valgte.
  • Linjen med anslået brug ved siden af knappen Synk. nu viser den anslåede plads på lagerkortet, der bruges, når der er nye emner, der skal synkroniseres og føjes til telefonen.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s