Installerer HTC Sync, som blev leveret med lagerkortet

Kopier installationsprogrammet HTC Sync fra lagerkortet til computeren, og brug det til at installere.
Bemærk:
  • Versionen HTC Sync på det lagerkort, der blev leveret med telefonen, kan installeres på en computer, der kører Windows 7, Windows Vista eller Windows XP.
  • HTC Sync kræver USB 2.0 på computeren for at kunne oprette forbindelse og synkronisere med telefonen.
  • Du skal først lukke alle programmer og midlertidigt afslutte dit antivirusprogram, før du begynder at installere HTC Sync for at få en problemfri installation.
  1. Opret forbindelse mellem telefonen og computeren med det medfølgende USB-kabel.
  2. På skærmen Tilslut til PC på telefonen trykker du på Diskdrev og så på Udført. På computeren registreres den tilsluttede telefon som en flytbar disk.
  3. Naviger til den flytbare disk, og åbn den.
  4. Kopier HTCSync.exe til din computer.
  5. Når kopieringen af færdig, skal du afbryde den flytbare disk (dvs. den tilsluttede telefon), som krævet af computerens operativsystem, så du sikkert kan fjerne telefonen.
  6. Dobbeltklik på HTCSync.exe på computeren, og følg skærmvejledningen for at installere HTC Sync.

Når du har installeret HTC Sync, føjes HTC Sync-ikonet til computerens systembakke (se nederst til højre på computerskærmen). Du kan dobbeltklikke på ikonet for at åbne HTC Sync.