INDSTILLINGER & SERVICES
Om HTC Sync
INDSTILLINGER & SERVICES

Om HTC Sync

Dine nye billeder fra ferien er på telefonen, mens din forretningskalender er på computeren. Hvorfor ikke gøre disse fil- og oplysningstyper tilgængelige på begge enheder?
Med HTC Sync kan du:
  • Synkroniser dine kontakter mellem dine Microsoft Outlook, Outlook Express eller Windows-kontakter på computeren og telefonen.
  • Synkroniser dine kalenderbegivenheder mellem Outlook eller Windows Kalender på computeren og telefonen.
  • Kopier dine billeder, videoer, dokumenter, sange og afspilningslister til telefonen og nyd dem når du er på farten.
  • Det er nemt at importere dine tagne billeder og videoer fra telefonen til computeren.
  • Gem de samme bogmærker i både computerens og telefonens webbrowser.
  • Installer tredjepartsprogrammer til mobiltelefoner (der ikke er hentet fra Android Market) fra computeren.
Bemærk:
  • Du skal bruge et lagerkort, indsat i telefonen, for at kunne synkronisere multimediefiler og dokumenter.
  • De tilgængelige kategorier og valgmuligheder afhænger af telefonen, du har sluttet til computeren.

*Indtast din kommentar her ...
htc-desire-s